PEOPLE LIKE US COMMUNITY CLUB

VORES FÆLLESSKABSGENERATOR HAR KUN ÉN DOGMA "Sig ja til udfordringer med en nysgerrig mening"

Som mennesker har vi en tendens til at tilbringe det meste af vores tid omkring mennesker, der ligner os selv,

og vi har en tendens til at holde os til ting og aktiviteter, vi allerede er bekendt med

Vi søger lignende. Dette vil vi gerne udfordre hos People Like Us. Fordi vi tror, at vi kan lære meget af hinandens forskelle - både i tanke og handling. Derfor har vi oprettet PLUC For at generere nye samfund ved at få folk fra forskellige interessegrupper til at mødes.

Opskriften på et PLUC-samfund er ganske enkel

Great Craft Beer, en fælles aktivitet og modet til at udfordre os selv i tanker og handlinger ved at sige ”ja” med et nysgerrig sind. Det betyder ikke noget, hvor gammel du er, hvad din baggrund er, eller hvad du gør for at leve. Der er plads til alle og til alle færdighedsniveauer i PLUC. Det, der forener os, er et drev til (at blive bedre til) at udfordre os selv og vores komfortzone lidt - sammen med hinanden.

Hvordan bliver jeg PLUC’er?

At blive medlem er ingen esay-opgave. For at holde PLUC’er-titlen så cool og eksklusiv som den er, har vi oprettet en liste med 5 udfordringer, som enhver person, der ønsker at kalde ved den titel, skal udfylde:

1. Gør en flip på et skateboard

2. Gør 146 pull-ups på 2 minutter

3. Knytnævebump Usain Bolt

4. Kryds Sahara på en enhedscykel

5. Flyv på kærlighedens vinger

Når den er færdig, får personen rettighederne til at blive kaldt under titlen "PLUC'er" og modtager den legendariske PLUC-t-shirt helt gratis ... MEN en genvej er mulig, forudsat at alle er velkomne på vores PLUC-begivenhed, og T-shirt, ja, den kan købes i vores butik lige nu !;) Klik på skjorten for at gå til butikken.

PLUC Klub T-shirt 2018 sort

Begivenhederne

Der vil være mindst en PLUC-begivenhed hver måned. Lige nu har vi “STRIK & DRIK” alias “KNITWEAR AND CRAFT Beer”, der sker hver 2. onsdag i måneden på vores HQ og Bottleshop, Vermlandsgade 2 2300 København.

Læs mere om vores begivenheder, og hvordan du bliver medlem her

vet boarding