People Like Us and The veteran-project “364 – it’s about the rest of the year” invites to event 5. September 2019

364 veteran invite 2019

For et år siden startede People Like Us og de to krigsveteraner – og kommende ambassadører – Geert Girtsø Nielsen og Jon Vraamose Nielsen et projekt op. Via udviklingen af en øl ville vi sammen skabe et nyt arbejdsfællesskab for veteraner uden for arbejdsmarkedet, samt skabe opmærksomhed omkring det at være veteran og alt hvad det indebærer; Ikke blot på Flagdagen d. 5. september. Men resten af årets 364 dage.

Meget er sket via dette veteranprojekt, og flere veterankollegaer er kommet til siden lanceringen af øllen ‘364’ d. 5. september for ét år siden. – Det vil vi meget gerne dele og fejre med dig!

Derfor vil vi rigtig gerne invitere dig til en eftermiddag og aften i projekt ​364 – it’s about the rest of the year​’s tegn.
Det sker ​torsdag d. 5. september, kl 16-21 på Mikkeller Baghaven, Refshalevej 169B, 1432 København.

Der vil bl.a. være:

  • Lancering af 364^2 – en ny veteranøl på fad i samarbejde med det tyske bryggeri Einbar Brauereri​, der er stiftet og drevet af Sam Derby, der er amerikansk krigsveteran.
  • Den originale lækre 364 øl på flaske
  •  24 timers cykelprojekt v. veteran og projektambassadør Geert Girtsø Nielsen og hans projekt ​Veteran Ultra Cycling​. Konkurrence og støttemulighed!
  • Snacks og spicy chicken wings fra Vesterbro Chinese Food.
  • Live musik af Anders Brandt
  • Mød nogle af vores veterankollegaer, og få mere viden om hvad projektet siden sidste 5. september har affødt af nye jobs til veteraner, projekter i ind- og udland, dokumentarfilmen “vejen hjem”, politisk opmærksomhed, med mere.

     

Vi glæder os til at se dig!
Facebook event: ​https://www.facebook.com/events/1332480243595993/