OUTSOURCING SERVICE

Vi har til formål at skabe en masse job - Både inden for vores egen forretning, men også i andre virksomheder. EN af de ting, vi gør, er, at vi outsourcing arbejdskraft til andre selskaber.
En af de ting vi gør er at outsource arbejdskraft til andre firmaer.

Det betyder, at vi gør vores bedste for at finde de bedst mulige match mellem arbejdsgiver og medarbejder, både når det kommer til feltområdet, arbejdstid, ansættelsesforhold osv.

Lige nu har vi folk, der løser opgaver hos:

hvor de fylder flasker, sætter etiketter på, pakker og forsegler varer. Dette er virksomheder inden for bryggeri og spiritus industrien, men vores medarbejderes talenter, færdigheder og særlige interesser begrænser sig ikke til dette felt alene. For at nævne andre færdigheder: Dans, regnskab, korrekturlæsning, tegning, matematik, konceptudvikling, holde taler og præsentationer, skrive artikler og meget mere.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi gør, og hvordan du kan outsource nogle af dine opgaver til People Like Us? Så skriv til os på:  lars.carlsen@peoplelikeus.dk

Måske vil du gerne have en ekstra kollega til at hjælpe dig med nogle specifikke opgaver i din virksomhed, men der er ikke nok timer i det til at oprette et deltids- eller fuldtidsjob? Så kunne det være en idé at ansætte en af vores medarbejder! Opgaverne kan varierer både i tid, størrelse og ansættelsesperiode, men fælles for alle er, at vores People Like Us-medarbejdere vil løse dem med dyb omhu og præcision.

People Like Us vil være forbindelsen mellem arbejdspladsen og medarbejderen, give vejledning og støtte i opstartsfasen, hvor vi vil deltage i fælles møder, arbejde med at skitsere den bedste struktur for både arbejdspladsen og medarbejderen, gå på besøg på arbejdspladsen sammen med medarbejderen være der sammen med dem den første gang eller to, indtil de føler sig godt tilpas med deres nye opgaver og arbejdsdagsstruktur. Alt i alt vil vi fungere som beskæftigelsesmentorer i processerne for at det bliver en frugtbar og god samarbejdserfaring for begge parter.

Vi mener, at denne form for forbindelse mellem arbejdsgiver og medarbejder er et vigtigt stykke i det større samfundsmæssige beskæftigelsespuslespil. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er en del af processen og er motiverede til at arbejde.

OUTSOURCING SERVICE HOS “COUCH BREWERY” AF PRODUKTIONS TEAM MEDLEM BRIAN