Spil golf og få en sving om – maj 2021

Spil golf med Caddieontour 30.05 – 01.06.2021

Golf & Stand-Up med Uffe Holm og Oliver Suhr – August 2021

https://www.caddiegolfrejser.dk/golf-comedy-uffe-holm-oliver-suhr-2021

People Like us øl - Caddie rabat 10%

Sammen med Caddiegolf har vi sammensat syv lækre 6 packs, som I har mulighed for at købe med 10% rabat, hvis I benytter rabatkoden fra Caddiegolfs nyhedsbrev. Vi håber I vil synes godt om vores øl, med de gode historier. Tag fat i Caddie Golf, hvis du gerne vil have deres nyhedsbrev og opnå rabatten. 

Golfrejsebureau skaber nyt fokus

Det er ikke nogen hemmelighed at rejsebranchen er hårdt ramt på grund af coronasituationen, hvor rejsebureauer i hele Danmark må aflyse arrangerede rejser igen og igen. I stedet for at dvæle ved elendigheden, har det veletablerede golfrejsebureau Caddie Golfrejser valgt at tænke ud af boksen med virtuelle arrangementer og fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

 

”Selvom vi elsker at sælge rejser, har vi måtte indse at der skulle ske et fokusskifte, hvis vi ikke skulle sidde og trille tommelfingre og vente på at grænserne åbner igen. Og da vi allerede i sensommeren startede et spændende samarbejde med People Like Us, synes vi det var en fantastisk mulighed at bygge videre på dette.” Siger direktør for Caddie Golfrejser, Jesper Black.

People Like Us

People Like Us er et dansk mikrobryggeri, hvor store dele af de ansatte kommer fra socialt marginaliserede grupper. Flere af de ansatte har diagnoser som autisme, asbergers eller lignende, og har af forskellige årsager haft svært ved at komme ind på det danske arbejdsmarked. Med et job hos People Like Us, bliver de mødt med forståelse, anerkendelse og et blik på den enkeltes særlige kompetencer. Virksomheden er ikke en velgørenhedsorganisation, men en kommerciel virksomhed med et stærkt socialt ansvar. Det vil vi gerne støtte op om.

Samarbejdet mellem Caddie Golfrejser og People Like Us, startede allerede under vores årlige golfturneringer Caddie Golf Open 2020, hvor People Like Us serverede lækre øl og smagsprøver til de mange deltagere. Og det var et kæmpe hit!

Golf og øl sammen giver mening. Det er det perfekte match. Og så synes vi at People Like Us bygger på en ret fantastisk tanke, som vi gerne vil støtte op om.” Forklarer Jesper Black. Det videre samarbejde kommer til at bygge på arrangementer og merchandise, som Caddie Golfrejsers kunder kan købe sig ind på. Alt overskuddet herfra går til at arrangere et golfskoleophold for en gruppe af de ansatte hos People Like Us, så de kan få en fantastisk oplevelse på golfbanen.

Jesper Black fortsætter:Vi lære hele tiden noget nyt i vores samarbejde med People Like US, og nu vil vi gerne give lidt tilbage. Golf er for Alle – uanset hvilke personlige udfordringer man har, kan man lære at spille golf og få en helt fantastisk oplevelse.

For at støtte arrangementet og skabe opmærksomhed omkring People Like Us, har Caddie Golfrejser lavet nogle forskellige virtuelle arrangementer i løbet af december, som du kan deltage i.

Plu Golf