Corona-contemplation…  dance beer?

Corona-contemplation… dance beer?

Vores nuværende Corona-situation, vækker nok uro, men også tid til noget ganske kærkomment og andet: Fordybelse. I hvad? Først og fremmest hinanden.

Præcis dette nærvær, at formå at se hinanden og at udvikle os, sammen,

med de unikke kvaliteter og kompetencer, vi hver især har, er People Like Us’ fundament. Cath har i en række blogportrætter af vores ildsjælsmedarbejdere, skildret netop udfoldelsen og videreudviklingen af nogle af vores PLU-kollegers unikke talenter, startende med vores mest crazy og fantastiske eksempel:

At Danmarks første og eneste Bryggeridanser, PLUs Bjarke Østergaard, d. 6. og 7. marts i år stod på People Like Us’ første Social Revolution By Beer Festival, og lancerede vores tredje danseøl i serien, med partner, Kongelig balletdanserinde Carling Talcott-Steenstra ved sin side, i en koreografi af Kongelig balletkoreograf Sebastian Kloborg og med vidunderlige kostumer af Henrik Vibskov, der fik dem begge til, nærmest at vokse frem af Sparta Hallens gulv, til skræddersyet og poetisk kontrasterende musik af The National; at den drøm nu er realiseret, har i sig selv været den vildeste rejse.

– Fik du læst Caths portræt af processen? Ellers, kan du gå til det, lige Her.

Hvad hedder ’barnet’?

Selve øl-collabet med Mikkeller, er en banebrydende, spontangæret frækkert med Bergamotte, så navnet på de gyldne dråber, der på smukkeste vis fremføres i verden af Bjarke og Carlings fusion imellem ballet og moderne dans, faldt oplagt på tungen: Spontan Goes Spontan.

Spontan Goes Spontan, dansSpontan goes Spontan, dans

Fotos: Klara Løkke ©

I en tid, hvor vi alle trænes i, at tage ting, der før var absolutter, spontant og som de kommer, i meningsfuld samdans, kan du nu både vådte ganen og vitalisere Bjarke og Carlings dansearbejde, ud over stepperne, på en ny og spændende rejse: Smag vores lækre Spontan Goes Spontan hjemme i din stue!

  • Sammen, gør vi en velsmagende verden til forskel,

Skål! 😉

Leave a Reply