You are currently viewing Can beer make life better for people with diagnoses?

Can beer make life better for people with diagnoses?

  • Post category:PRESSE

carsten terp beck nilsson

 

   |

KNAP OP: Bryggeriet People Like Us lancerer fredag en alkoholfri øl til støtte for bevægelsen #enmillionstemmer. Øl kan være et redskab til at starte samtaler om vilkårene for handicappede og deres pårørende, mener bryggeriet, hvis ansatte selv har diagnoser.

For et halvt år siden fik Monica Lylloff en uventet opringning.

Medstifteren af bevægelsen #enmillionstemmer havde aldrig hørt om People Like Us. Og nu havde hun pludselig bryggeriet i røret med et tilbud om at støtte hendes kamp for handicappede og psykisk sårbare mennesker og deres pårørende.

“De havde fået den tanke, om ikke det kunne være en idé at lave en øl, der kunne hjælpe med at udbrede vores budskab. Det var jeg ret hurtig til at sige ja til,”

siger Monica Lylloff.

Øllen bliver lanceret i Sparta Hallen denne weekend på det, People Like Us kalder verdens formentlig første socialt bæredygtige internationale ølfestival. Festivalen adskiller sig fra andre symposier ved ikke blot at være en portal til en verden af mikrobryg, men også en fysisk opslagstavle proppet med events, oplæg og happenings, der centrerer sig om budskabet ‘diversitet’.

Læs hele artiklen…