Online rejseforedrag inkl. ølsmagning med People Like Us

Kom med til en spændende virtuel ølsmagning. For 295,- inkl. levering direkte hjem på adressen, får du tilsendt 6 forskellige specialøl fra People Like Us, et smagsglas, en invitation til et online arrangement på den dato der passer dig samt et rejseforedrag.
Arrangementet starter med et spændende rejseforedrag fra Caddie Golfrejser, hvorefter vi skal videre til at smage på de forskellige øl, hvilket vi bliver guidet igennem af en af de dygtige medarbejdere fra People Like Us. I løbet af både foredrag og ølsmagning, kan du stille spørgsmål eller kommentere på en online chat, som vi vil besvare live løbende gennem aftenen.

Vi afholder 3 forskellige ølsmagninger, hvor der hver gang vil være en special guest. Vi kan allerede nu afsløre at vores gæst d. 04. december, som er Thomas Søby – Danmarks første Caddie, og den 18. december får vi besøg af Carsten Berthelsen, øl ekspert og blandt andet kendt fra Natholdets julekalender.

Varighed:   19.00-19.30 Rejseforedrag med Caddie Golfrejser

                    19.30-21.30 Ølsmagning med People Like Us og den særlige gæst

Rejseforedraget vil omhandle:
04. december: Hvordan er det at rejse som Caddie på Europa turen?
11. december: Sydafrika vs. Portugal – Hvad kan disse to fremragende destinationer berige dig med?
18. december: Caddie Golfs bedste anbefalinger til din golfrejse i 2021 / Reserver nu og betal senere

Speciel gæst:
04. december deltager Thomas Søby – Caddie on tour
18. december deltager Carsten Berthelsen (Kendt fra Natholdets julekalender fra TV2)

Det koster                      at deltage. – skriv “frifragt” og du får gratis levering

Sidste frist for tilmelding, 5 dage før ølsmagning. 

295,-

Julegolf banko med Thomas Søby

16. december fra 18.00-19.30

Kom i julestemning med Kristian og Jesper fra Caddie Golfrejser, til virtuel julebanko med spændende præmier fra samarbejdspartnere og leverandører. Til arrangementet vil der være sjove anekdoter fra golfrejserne, en Thomas Søby – Danmarks første Caddie på Europaturen, vil hjælpe os med at trække numrene, og fortælle lidt anekdoter og hygge om dig.

Hvordan fungerer det?
Du får sendt bankoplader pr. mail til din oplyste mail og 2 dage før får du nærmere info og en invitation til online julebankoet

Overskuddet fra arrangementet går til Golf er for Alle – et golfskoleophold for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det koster kr. 99,- for 3 plader, og du kan købe så mange plader du har lyst til.

Sponsorer: Skovbo Golfklub, Mølleåens Golfklub, Buevinho, Nivå Golf, Lej & Byg, Claus Thane, Eagle Club Indoor Golf, Srixon, Blokhus Golfcenter, Cutter and Buck, David Poke, Restaurant Eagle, Smørum, Hos Simona – Skovbo Golfcafe, People Like Us, Randers GK, Kenneth Sand

People Like us øl - Caddie rabat 10%

Sammen med Caddiegolf har vi sammensat syv lækre 6 packs, som I har mulighed for at købe med 10% rabat, hvis I benytter rabatkoden fra Caddiegolfs nyhedsbrev. Vi håber I vil synes godt om vores øl, med de gode historier. Tag fat i Caddie Golf, hvis du gerne vil have deres nyhedsbrev og opnå rabatten. 

Golfrejsebureau skaber nyt fokus

Det er ikke nogen hemmelighed at rejsebranchen er hårdt ramt på grund af coronasituationen, hvor rejsebureauer i hele Danmark må aflyse arrangerede rejser igen og igen. I stedet for at dvæle ved elendigheden, har det veletablerede golfrejsebureau Caddie Golfrejser valgt at tænke ud af boksen med virtuelle arrangementer og fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

 

”Selvom vi elsker at sælge rejser, har vi måtte indse at der skulle ske et fokusskifte, hvis vi ikke skulle sidde og trille tommelfingre og vente på at grænserne åbner igen. Og da vi allerede i sensommeren startede et spændende samarbejde med People Like Us, synes vi det var en fantastisk mulighed at bygge videre på dette.” Siger direktør for Caddie Golfrejser, Jesper Black.

People Like Us

People Like Us er et dansk mikrobryggeri, hvor store dele af de ansatte kommer fra socialt marginaliserede grupper. Flere af de ansatte har diagnoser som autisme, asbergers eller lignende, og har af forskellige årsager haft svært ved at komme ind på det danske arbejdsmarked. Med et job hos People Like Us, bliver de mødt med forståelse, anerkendelse og et blik på den enkeltes særlige kompetencer. Virksomheden er ikke en velgørenhedsorganisation, men en kommerciel virksomhed med et stærkt socialt ansvar. Det vil vi gerne støtte op om.

Samarbejdet mellem Caddie Golfrejser og People Like Us, startede allerede under vores årlige golfturneringer Caddie Golf Open 2020, hvor People Like Us serverede lækre øl og smagsprøver til de mange deltagere. Og det var et kæmpe hit!

Golf og øl sammen giver mening. Det er det perfekte match. Og så synes vi at People Like Us bygger på en ret fantastisk tanke, som vi gerne vil støtte op om.” Forklarer Jesper Black. Det videre samarbejde kommer til at bygge på arrangementer og merchandise, som Caddie Golfrejsers kunder kan købe sig ind på. Alt overskuddet herfra går til at arrangere et golfskoleophold for en gruppe af de ansatte hos People Like Us, så de kan få en fantastisk oplevelse på golfbanen.

Jesper Black fortsætter:Vi lære hele tiden noget nyt i vores samarbejde med People Like US, og nu vil vi gerne give lidt tilbage. Golf er for Alle – uanset hvilke personlige udfordringer man har, kan man lære at spille golf og få en helt fantastisk oplevelse.

For at støtte arrangementet og skabe opmærksomhed omkring People Like Us, har Caddie Golfrejser lavet nogle forskellige virtuelle arrangementer i løbet af december, som du kan deltage i.