Bryggedanseren og Balletdanserinden Del 1

Det er sensommer, baglokalet i shoppen på Vermlandsgade summer af vanligt mandagsleben og luften i lokalet har besluttet sig for at trodse de åbne vinduer, og stå helt stille. Det er d. 26. august, og jeg har sat Bjarke og hans kontaktperson Julie i stævne her, for kedlerne er varme og villige her hos People Like Us; En ny danseøl er i støbeskeen! Undertegnede fandt for nylig takten med vores bryggedanser og de øvrige bryggepionérer, da han, i samarbejde med FIMD foldede sig ud til relanceringen af nummer to øl i vores danseøl-serie, MangoTangoen, som nogle af jer måske har oplevet på smagsløg og venues.  Som de trofaste PLU-følgere vil vide, er vores DNA snoet omkring, at lade vores enestående stab brillere og bidrage med deres unikke talenter. Og Bjarke, indtager sin danseplads på diverse brugbare flader, så vi andre ikke kan andet end at bøje os i støvet fra hans lækre skosnuder.  Det kommende forår, springer SpontanSpontan ud; øllen er en spontangæret type, med the og frugt, endnu et af vores gedigne og velsmagende Mikkeler collabs.

Danserne er førnævnte, vores one and only bryggedanser, Bjarke Østergaard, der har givet vores danse-øl serie kunstnerisk liv, siden vort bryggeri var mikroknægt.

 Denne gang, byder Bjarke og kongelig balletdanserinde, Carling Talcott-Steenstra, hinanden op til, hvad der kun kan blive en sassy Spontan-duet, i kyndige hænder på kongelig balletkoreograf, Sebastian Kloborg. Et dansant genre-mash-up, som undertegnede i hvert fald allerede er spændt på, endnu inden de tilnærmende kaffekopper er tømte.

 Visionsbrødet for, hvordan vi skal nå ud til hvor mange, er vanligt stort slået op, og selvom dansesveden først perler i Den Kongelige Ballets øvelokaler til februar, er piblinen proppet, så også de spontangærede dråber kan perle igennem bryggekedlerne på beatet og flyde med Bjarke og Carlings samarbejde, ud til såvel vores og andres festivaler (bl.a. MBCC), Folkemøde, som i et process-dokumentarisk efterliv.

Cath er nyansat PA for bryggechefen, er dertil spastiker, bruger kørestol, og er i sit medfødte aktivisthjerte ganske lykkelig over sin indlemmelse i landets eneste Socialrevolution By Beer!

Bjarke og Lars har også lagt vejen forbi Radio24syv, hør med her, fra 00:24:52.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *